vildsvin

VILDSVINSJAKT

Åteljakt på vildsvin – Vi jagar på ett antal olika marker med välbesökta åtlar. Ni sitter i vakkojor eller torn under jakten, alla åtlar är utrustade med spridare som matar med majs och vi tjärar kontinuerligt.  

Jakt på vall eller i gröda – En spännande jaktform som ger jägaren möjlighet att smyga sig på vildsvinen alternativt så sitter man i torn som är utplacerade på strategiska platser. Vete, havre, raps och majs är vanliga grödor som vi jagar i, grödor som lockar mycket vildsvin.

Drevjakt – Vildsvinsjakt med drivande hundar – På hösten erbjuder vi även plats på våra vildsvinsjakter med drivande och ställande hundar. Ibland hinner vi även med ett trevligt rådjursdrev med drivande hund och självklart grillar vi lite korv mellan de olika släppen.

Fri avskjutning, trofé och kött tillfaller skytten utan kostnad. Ni får hjälp med eventuella eftersök, transport av vilt, passning, styckning, paketering av kött, ni har tillgång till kylrum och slaktbod. Boende finns på gården alternativt i marken på jaktcampen.

Är du intresserad och vill veta mer?